Sari la conținut

AutoExpresService-Service Auto Craiova

AutoExpresService-Service Auto Craiova, este o unitate cu un personalul scolarizat si cu o experienta de peste 10 ani, astfel incat putem asigura ca oricare client sa primeasca servicii de inalta calitate.

In cadrul serviciilor noastre oferite, se face in plus o analiza generala si se fac recomandari pentru intretinerea autovehiculului in conditii de siguranta.

AutoExpresService-Service Auto Craiova

Asa cum reiese din cele afisate in continuare, serviciile pe care le oferim cuprind o gama larga de activitati auto care au legatura cu o varietate de vehicule.


Mecanica auto
Executam servicii de mecanica auto la standarde ridicate si pentru o gama larga de masini, iar serviciile pe care le oferim constau in:
– Reparatii generale de mecanica auto;
– Inlocuiri si reparatii la sistemul de rulare auto;
– Schimburi periodice de: ulei, filtru benzina, filtru motorina, fitru polen si alte consumabile auto;
– Testari, inlocuiri si reparatii pentru echipamentele electronice ale autovehiculelor;
– Diagnoza cu testere profesionale, computerizata pentru toata gama de masini;

Incarcare instalatii AC
Asiguram revizia completa a instalatiei de aer conditionat a masinii tale! Experienta si aparatura de ultima generatie, reprezinta garantia aducerii sistemului de climatizare auto in parametri optimi. Pentru incarcarea cu freon auto (R134A si HFO 1234YF) firma noastra foloseste aparate profesionale TEXA 760R.

Geometrie roti
Geometria rotilor este indispensabila pentru eliminarea efectelor unui dezechilibru al ansamblului pneurilor/ rotilor unui vehicul. In situatia in care constati vibratii si o modificare a confortului tau de conducere, expertii AutoExpres vor controla echilibrarea rotilor dumneavoastra.

Vulcanizare auto
Oferim servicii de montat anvelope si jante, echilibrat roti, diverse reparatii la roti, anvelope auto, jante aliaj, jante tabla. Oferim umflarea rotilor cu azot!

Piese auto si Accesorii
Livram din stoc sau prin comanda, o gama larga de echipamente pentru toate marcile auto.

Program de lucru

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00;
Sambata: 9:00 – 14:00;

Daca intampini probleme cu masina si doresti sa ne contactezi, sau sa realizezi o programare, acceseaza datele de contact.

Date Contact

AutoExpresService-Service Auto Craiova

Distribuie prietenilor