Sari la conținut

Cum sa cumperi piese din dezmembrari auto


Cum sa cumperi piese din dezmembrari auto, deoarece cumpararea de piese auto din dezmembrari poate fi o modalitate eficienta de a obtine piese de schimb la un prea mai accesibil, in comparație cu piesele noi. Iata, urmarind acest articol auto, cativa pasi pe care-i poti urma, pentru a cumpara piese din dezmembrari auto.

Inainte de a face o astfel de achizitionare, asigura-te ca esti constient de toate conditiile si termenii de achizitie ai ca ai toate informatiile necesare despre masina si piesele sale.

Cum sa cumperi piese din dezmembrari auto

Identifica piesa de care ai nevoie


Asigura-te ca stii exact ce piesa ai nevoie pentru masina ta. Acest lucru poate include informatii precum marca, modelul, anul si numarul de identificare al vehiculului (VIN). Daca nu esti sigur, consulta cartea de service, sau întreaba un mecanic auto.

Gaseste un site de incredere dedicat in piese auto
Cauta un site specializat in piese auto, care are o reputatie buna si este recunoscut pentru calitatea produselor si serviciilor sale. Asigura-te ca acel site are o gama variata de piese si ofera optiuni de cautare eficiente.

Verifica vanzatorul
Inainte de a face o achizitie, verifica reputatia vanzatorilor. Cauta vanzatori de incredere, care au un feedback pozitiv din partea altor clienti.

Negociaza pretul
Firmele de dezmembrari auto obisnuiesc sa negocieze preturile. Asigura-te ca ai o idee generală despre valoarea piesei pe piata, pentru a negocia un pret corect.

Cumpara piese cu garantie
Pentru a te asigura ca achizitionezi piese de calitate, opteaza pentru piese cu garantie. Acest lucru iti ofera posibilitatea de a returna sau a inlocui piesa, in cazul in care nu este conforma cu specificatiile.


Solicita o factura
Este important sa obtii o factura sau un bon fiscal, care sa ateste acea piesa achizitionata. Aceasta poate fi necesara pentru a-ti proteja drepturile in cazul in care apare o problema.

Instaleaza piesa sau consulta un mecanic
Daca ai cumparat o piesa complexa, sau nu ai cunostintele necesare pentru a instala, contact un mecanic profesionist pentru a te ajuta cu montajul.

De final
Inainte de a merge spre o adresa de dezmembrari auto, sau daca doresti sa realizezi o comanda online, asigura-te ca esti constient de toate conditiile si termenii de achizitie si ca ai toate informatiile necesare despre masina si componentele sale.

Cum sa cumperi piese din dezmembrari auto
Distribuie prietenilor