Sari la conținut

Cum să găsiți codul radio auto Volkswagen

  • Utile

Cum să găsiți codul radio auto Volkswagen, deorece acest articol auto din blog afișează despre faptul ca un cod radio pentru un Volkswagen poate fi găsit în mod obișnuit, într-unul din următoarele locuri, afisate prin cele ce urmează.

Cum să găsiți codul radio auto Volkswagen

Manualul de service și documentele mașinii
Verificați manualul mașinii sau orice documente legate de vehicul. Uneori, codul radio este notat acolo.

Eticheta cu codul radio în manualul de utilizare
Unele manuale de utilizare vin cu o etichetă care conține codul radio. Acesta ar trebui să fie în interiorul manualului, deci asigurați-vă că verificați toate paginile.

Etichetă pe caroserie sau sub capota mașinii
În unele cazuri, codul radio este scris pe o etichetă aflată pe caroseria mașinii, sau sub capotă. Această etichetă poate fi localizată într-un loc greu de văzut și va trebui să verificați cu atenție.

Pe ecranul radio
Dacă aveți un sistem multimedia Volkswagen mai nou, cum ar fi RNS 310, RNS 315, RNS 510, RCD 510, MIB, sau Discover Media, este posibil ca respectivul cod radio să fie afișat pe ecran atunci când porniți mașina. Dacă acest lucru se întâmplă, îl puteți nota și să îl utilizați pentru a debloca unitatea radio.

De la dealerul Volkswagen
Dacă nu puteți găsi codul radio, sau dacă ați cumpărat mașina la mâna a doua și nu aveți acces la documentele originale, contactați dealerul Volkswagen local. Aceștia vă pot ajuta să obțineți codul radio. Este posibil să vă solicite documente care să ateste proprietatea mașinii.

Utilizând software specializat pentru Volkswagen
Unele ateliere auto sau servicii de reparații, pot utiliza software special pentru a recupera codul radio. Dacă ați pierdut complet accesul la codul radio, acesta poate fi o opțiune, dar trebuie să vă asigurați că folosiți servicii de încredere.

De final

Este important să rețineți că în niciun caz nu ar trebui să căutați să încercați să ghiciți codul radio, deoarece încercările greșite pot bloca complet sistemul radio. Dacă aveți probleme sau întrebări suplimentare, este întotdeauna o idee bună să contactați dealerul Volkswagen, sau un tehnician auto calificat, pentru asistență suplimentară.

Cum să găsiți codul radio auto Volkswagen
Distribuie prietenilor