Sari la conținut

Inlocuire curea distributie la Taviandra


Inlocuire curea distributie la Taviandra in Craiova, deoarece, o astfel de operatiune ar trebui efectuata intr-un atelier auto autorizat, asa cum este unitatea service auto de care dispunem. Prin urmare, cel mai bine este sa se profite de oferta atelierului nostru. Datorita acestui fapt, poti fi sigur ca masina ta va fi pe maini bune, iar inlocuirea curelei de distributie si a altor componente aferente, va fi efectuata profesional si eficient.

Daca doresti sa ai grija de masina, nu vei incredinta repararea acesteia, sau inlocuirea celor mai importante elemente, unui atelier necunoscut. Prin urmare, merita să alegi atelierul auto Taviandra, pentru a inlocui cureaua de distributie. Oferim un nivel inalt de servicii, atelierul fiind complet echipat si cu mecanici cu cunostinte si experienta vasta, aspect pentru care ne putem lauda cu o gama larga de clienti multumiti. Ne pasa de calitate si de satisfactia ta, dupa inlocuirea curelei de distributie, dar si a altor componente care au legatura cu mecanica auto.

Inlocuire curea distributie la Taviandra

Inlocuirea curelei de distribuTie este un proces simplu. De obicei, mecanicului nu ia mai mult de 3 ore, exceptie facand in cazul în care are de-a face cu un vehicul modern, unde accesul la elementul inlocuit este dificil. In astfel de cazuri, inlocuirea curelei, lantului de distributie, poate dura de doua ori mai mult.


In plus, disponibilitatea pieselor pentru o anumita marca poate afecta durata de inlocuire, numai ca, firma noastra are contracte incheiate cu firme de distribuire a pieselor de schimb, in care procurarea piesel este o prioritate. Asteptarea pieselor de schimb poate fi mai lunga, daca se ajunge la un atelier auto oarecare, pentru un model de masina rar. La noi nu se va intampla asa ceva!

Pretul inlocuirii curelei de distribuție in cadrul unitatii auto Taviandra variaza de la 200 la cateva mii de lei. Pretul unui anumit serviciu depinde de marca vehiculului si de cat de dificil este accesul la cureaua de distribuție intr-o anumita masina.

La modelele de masini mai noi si mai complexe, costul unui astfel de serviciu poate ajunge pana la cateva mii de lei. Prin urmare, înainte de a decide sa inlocuiesti aceasta componenta auto, intreaba mecanicii de la atelierul ales, despre pretul acestui serviciu. Totodata, trebuie sa-ti amintesti ca un pret prea mic inseamna de obicei inlocuirea doar a unor componente de sincronizare, sau utilizarea inlocuitorilor de proasta calitate. Acest lucru sva duce rapid catre uzura, asa ca nu merita sa economisesti atunci cand vine vorba de inlocuire a curelei de distributie.

Concluzie

Este important sa pastrezi masina in stare buna, pentru a te asigura ca este folosita corespunzator, si nu ezita sa ne consulti pentru o evaluare mai detaliata, sau daca ai dubii sau chiar probleme. Totodata, prin magazinul nostru, puteti comanda piese auto la preturi care sa te satisfaca. Totul este sa ne contactezi.


Date Contact

Inlocuire curea distributie la Taviandra

Distribuie prietenilor