Sari la conținut

Ulei motor si filtre in Craiova

Ulei motor si filtre in Craiova, oferite la cele mai mici preturi, pentru cei care ne viziteaza si doresc astfel de produse auto, stiind cat de importante sunt aceste componente de intretinere a unui motor. Printr-o vizita la unitatea noastra service auto, mecanicii nostri verifica nivelul uleiului de motor si, bineinteles ca si inlocuiesc, atunci cand este necesar.

Trebuie avut in vedere ca toate componentele si subansamblurile masinii, care sunt direct legate de aceste elemente esentiale pentru motor, vor fi verificate cu atentie in cadrul unitatii noastre, pentru a garanta ca si acestea functioneaza corect.

De ce este necesara revizia uleiului si filtrelor

Lichidul care serveste la lubrifierea si racirea componentelor unui motor, este uleiul. Nu numai ca este esential pentru mentinerea nivelurilor scazute de aciditate, dar si pentru a extinde durata de viata a motorului. De aceea, uleiul de motor trebuie schimbat la intervale de timp regulate. Daca uleiul este cat mai curat posibil, se va obtine o foarte buna lubrifiere a componentelor motorului.

Pe de alta parte, pentru a elimina particulele contaminate din ulei, trebuie schimbat si filtrul de ulei trebuie schimbat impreuna cu uleiul. Sunt multi cei care recomanda ca un schimb de ulei sa se realizeze de la 10 000 pana la 15 000 de kilometri parcursi (conform recomandarilor producatorului), sau o data pe an. Numai ca, aceste perioade pot varia de la situatie la alta, in functie de stilul de conducere al unui sofer, sau de calitatea drumului pe care circula masina.

Ulei motor si filtre in Craiova

Durata de functionare optima a motorului masinii tale depinde de tipul de ulei motor folosit, asa ca, putem sa-ti oferim uleiul de motor potrivit pentru nevoile tale. Iar pentru a preveni degradarea rapida a uleiului nou inlocuit, filtrul de ulei trebuie schimbat obligatoriu odata cu schimbarea uleiul.

Neinlocuirea filtrului de ulei poate duce la uzura prematura a motorului, o scadere a presiunii uleiului si un consum mai mare de combustibil. Achizitioneaza filtrele necesare pentru schimbul de ulei din magazinul nostru si vei putea beneficia de un schimb gratuit al uleiului de motor.

Achizitionarea celui mai bun ulei de schimb pentru masina ta nu este o sarcina dificila pentru noi, deoarece te putem ajuta cu aceasta problema. Daca doresti sa beneficiezi de un schimb ulei de calitate, tot ce ramane de facut, este sa accesezi butonul de mai jos si sa intri in legatura cu noi.

Contacteaza-ne! Ulei motor si filtre in Craiova

Distribuie prietenilor