Sari la conținut

Comercializare benzina-motorina-GPL Craiova

Comercializare benzina-motorina-GPL Craiova, prin servicii oferite de Azalis Gaz, o companie cu capital integral romanesc si care face parte din grupul ADE Gas Oil Company. Este renumita in Dolj pentru vanzarea de benzina, motorina si GPL. Compania a debutat pe piata carburantilor in 2002, iar din 2004 se concentreaza pe distributia si instalarea de skid-uri pentru alimentare vehicule cu GPL.

In toti acesti ani, Azalis a mentinut un profit constant, cu o afacere de peste 22 milioane de euro in 2014. Cresterea a inceput sa devina semnificativa din 2009, odata cu criza financiara, Azalis demonstrand ca o companie poate creste chiar si in timpul unei crize, dar numai prin adaptarea constanta la nevoile clientului si flexibilitatea in negocieri se pot prelungi vechile parteneriate si se pot incheia noi relatii de afaceri.

Comercializare benzina-motorina-GPL Craiova

Azalis ofera ceea ce este mai important, un raport perfect pret-calitate, siguranta si respect pentru mediu, prin serviciile urmatoare.

Diesel Self Service
Sistem de alimentare cu motorina pentru companiile cu flota (societati care activeaza in transport, agricultura, constructii, distributie). Comercializam motorina, benzina, GPL, transport carburanti si instalam skid-uri GPL in parteneriat.

Instalare Skid-uri
Primul skid in regim de parteneriat se instaleaza in anul 2004. In prezent exista skid-uri instalate in peste 50 de locatii din toata tara.

Distributie de carburanti
Sistem de alimentare cu carburant pentru companiile cu flota (societati care activeaza in transport, agricultura, constructii, distributie). Distributie de benzina, motorina, GPL.

Adresa si telefoane contact

Craiova, Calea Bucuresti nr. 137 D
Telefon: 0251 466 024, 0728 908 073
Fax: 0251 466024
Comercializare benzina-motorina-GPL Craiova

Distribuie prietenilor