Sari la conținut

Ion Service roti Craiova

Ion Service roti Craiova este de aproape 25 de ani pe piata auto, oferind servicii de inalta calitate clientilor nostri, atat persoane fizice cat si juridice. Am avut nevoie de un serviciu autorizat pentru a porni, si astfel, am gandit sa construim un atelier de incredere de care aveam nevoie.

Procedura noastra oferita pentru service roti, este ca atunci cand demontam anvelopele potentialului client, sa notam DOT-ul, uzura si aspectul in fisa lor de depozitare. Aceste informatii ajuta, proprietarul sau utilizatorul masinii, sa ia decizii bune cu privire la cumparare.

Ion Service roti Craiova

Pentru ca apreciem mobilitatea si suntem convinsi ca masina a devenit un accesoriu esential de mult timp, atelierul nostru ofera intotdeauna o gama larga de produse.


Service Roti
Serviciul roti se refera la gama de servicii care includ pene, schimbarea anvelopelor in timpul sezonului extrasezon, depozitarea anvelopelor, rotirea anvelopelor, presiunea, verificarea uzurii si DOT. Inainte de a monta anvelopele depozitate, sunt recomandate mai multe inspectii.

Diagnoza Computerizata
Verificarea computerizata a tuturor sistemelor electrice si electronice ale masinii, este parte a serviciului de diagnoza auto. Scopul serviciului de diagnoza auto, in unitatea noastra, este de a determina locatia exacta a defectiunii auto. ICu ocazia acestei constatari, se evita de catre clientii nostri, reparatiile inutile, timpul pierdut si banii irositi.

Reglare directie turisme si camioane
Reglare directie turisme si camioane este necesar pentru orice tip de autovehicul atunci cand masina trage dreapta-stanga, nu mai intra bine in viraje, volanul nu este centrat, se aud zgomote, sau se simt trepidatii.

Mecanica Auto
Suntem un service auto care ofera o gama larga de servicii de reparatii si mentenanta pentru masini. In comparatie cu un service auto rapid, colaboram cu cei mai buni profesionisti multi-marca in revizii, sisteme de franare, directie si suspensie, transmisie si evacuare.

Schimburi ulei si filtre
Aceste revizii de sezon trebuie efectuate in timpul echinoctiului de primavara pentru utilizarea masinilor in conditii de vara, iar in timpul echinoctiului de toamna pentru utilizarea masinilor in conditii de iarna.

Reconditionari Turbosuflante
Turbinele sunt aparate care aduc oxigen in cilindrii motorului. O ardere mai rapida a combustibilului este rezultatul unei cantitati suplimentare de aer necesara pentru a propulsa automobilul.

Aer conditionat auto
Indiferent de problema pe care o intampinati la masina, putem oferi o solutie eficienta si profesionala, deoarece mecanicii nostri sunt calificati in diagnosticarea si repararea sistemelor de aer conditionat.

Sistem de franare
Exista o multime de defecte care pot afecta procesul de franare intr-un mod extrem de periculos, iar defectele care apar in acest sistem pot include mai multe operatiuni.

Revizii si reparatii lifturi Dholandia
Oferim o varietate de piese de schimb pentru obloane si lifturi de camion, cum ar fi placi electronice, carcase de agregate, motoare, pompe, supape, relee, lampi de semnalizare si avarie, intrerupatoare, cabluri spiralate, cuple, stechere, sigurante, cilindrii, tije telescopice, garnituri, furtune si seturi de garnituri.

Date de Contact

Calea Severinului 56A Craiova, Dolj
Telefon 0745 102 591
office@ionservice.ro


Program de lucru

Luni – Joi: 8:00 -17:30;
Vineri: 8:00 -15:00;
Sambata-Duminica: INCHIS;


Pentru a intra in legatura cu noi, sau pentru a face o programare, acceseaza butonul de mai jos.

Date Contact

Ion Service roti Craiova

Distribuie prietenilor