Sari la conținut

MafServ reparatii auto Craiova

MafServ reparatii auto Craiova, este un service auto care care se concentreaza pe servicii de inalta calitate, oferind clientilor servicii personalizate si la preturi rezonabile. Situat pe strada Malinului nr.24 din Craiova, atelierul nostru auto te asteapta, indiferent daca doresti sau ai nevoie de o reparatie auto, de intretinere, sau chiar sa pregatesti masina pentru vanzare, sa experimentezi daca vizita facuta merita sa fie repetata.

Adaugand valoare lucrarilor executate, activitatea noastra este dedicata sa ofere cea mai buna intretinere in orice moment, mai ales ca suntem o unitate service auto specializata in manopera de inalta calitate, cu servicii personalizate pentru oricare client si cu preturi cat se poate de corecte.

MafServ reparatii auto Craiova

Serviciile prestate si oferite de atelierul nostru auto, constau in activitatile afisate in randurile care urmeaza.


Mecanica auto
Suntem o unitate de service pentru autoturisme si autoutilitare, care ofera o gama larga de servicii de mentenanta si reparatii auto. Mecanicii nostri sunt capabili sa remedieze orice probleme si defectiuni legate de orice model de vehicul.

Diagnoza computerizata
Diagnoza auto computerizata este acel proces prin care un vehicul este supus, in cadrul atelierului nostru, unei analize detaliate folosind echipament cu un software specializata de ultima generatie TEXA, pentru a detecta si identifica problemele tehnice sau defectiunile.

Electricitate auto
In zilele noastre, electronica auto este in fiecare vehicul si are un impact semnificativ asupra modului in care functioneaza, iar MafServ se ocupa de intretinerea, diagnosticarea si repararea sistemelor electronice ale vehiculelor.

Incarcare cu freon
Sistemul de climatizare intr-o masina este un echipament intalnit astazi la mai toate modelele de masini, iar MafServ se ocupa de intretinerea si mentinerea acestuia, prin preturi care merita respectul potentialului client.

Tinichigerie auto
Intr-un viitor foarte apropiat, personal calificat din cadrul atelirului nostru auto se va ocupa de probleme de caroserie si inlocuire de elemente ale unei masini, cu scule de ultima generatie.

Vopsitorie auto
Cat de curand, unitatea MafServ va introduce serviciul de vopsire caroserii si elemente auto care necesita aplicarea vopselei, folosind instrumente specializate care garanteaza calitatea.

Program de lucru
Luni – Vineri: 9:00 – 18:00
Sambata: 9:00 -15:00
Duminica: INCHIS

MafServ se doreste a fi un un exemplu de atelier auto dedicat, care ofera servicii complete pentru autoturisme si autoutilitare de mici dimensiuni. O programare prin apelare numar de telefon 0741 474 991, sau accesare a paginii de Contact, va duce catre o vizita si cunoastere a activitatii noastre, fapt prin care un client va deveni acea persoana care sa fie respectata si apreciata.

Date Contact

MafServ reparatii auto Craiova

Distribuie prietenilor