Sari la conținut

Service Auto Taviandra in Craiova

Service Auto Taviandra in Craiova, situat pe str. Nicolae Romanescu nr.65, pune la dispozitie o gama variata servicii auto si un magazin piese de schimb, prin executari reparatii auto si vanzari la preturi fara concurenta. Nu este nevoie sa cauti si sa gasesti la intamplare un mecanic auto, deoarece noi, S.C.Taviandra, suntem cei care te scapam de orice problema intampinata la masina.

Suntem o Firma cu o vechime de peste 15 ani in domeniul auto, specializata in efectuari de reparatii auto cu o manopera de inalta calitate si preturi corecte si prin executari de servicii personalizate pentru clienti.

Service Auto Taviandra in Craiova

Speram, ca toti cei care apeleaza la serviciile noastre, atat din Craiova, cat si din zone invecinate orasului, sa gaseasca un sprijin real, prin activitatile pe care le desfasuram.


Mecanica Auto
Service Auto Taviandra executa lucrari de mecanica pentru potentialii clienti care ne viziteaza, prin activitati de remediere de defectiuni simple, pana la reparare motor sau cutie viteze.

Servicii Climatizare
Cand sistemul de aer conditionat nu functioneaza asa cum a fost proiectat, la atelierul nostru auto se va gasi ajutor pentru toate reparatiile necesare, plus incarcare cu freon la pretul de 40 lei 100 de grame.

Reglaj Directie
Executam verificare geometrie roti cu aparat 3D, prin utilizare de aparatura moderna si dedicata tuturor celor care doresc un reglaj al sistemului de directiei, fiind o unitate service autorizata R.A.R.

Service roti
Atunci cand este nevoie de orice fel de servicii de vulcanizare, Service Auto Taviandra sta la dispozitia oricarui client. Oricare interventie in unitatea noastra poate fi rezolvata, iar preturile sunt mai mult decat rezonabile.

Tractari Auto
Suntem mereu disponibili pentru oricare sofer care are probleme si trece printr-o situatie dificila, fiind deschisi sa oferim ajutorul de care are nevoie. Firma noastra se ocupa de tractari si asistenta auto, prin oferte de servicii tractari pe platforma auto si dedicata pentru toate tipurile de auto, autoturisme, autoutilitare, rulote, transport utilaje, atat in Craiova, dar daca este nevoie, si in judet sau in toata tara.

Prin oferirea de astfel de servicii de intretinere si reparatii masini de diferite marci, putem satisface aproape orice nevoi ale potentialului client. Pentru ca fiecare client sa fie cel care ne recomanda, Service Auto Taviandra continua sa ofere servicii de calitate, precum cele mentionate mai sus, precum si oferte de comenzi de piese auto la cele mai inalte standarde, in cadrul magazinului auto de care dispunem.

Program de lucru
Luni – Vineri: 9:00 – 18:00
Sambata: 9:00 -15:00
Duminica: INCHIS

Totul este sa accesezi butonul de mai jos, sa intri in contact cu noi, iar dupa o programare realizata telefonic sau la adresa mentionata, masina de care dispui, sa fie cea care sa-ti satisfaca nevoile pe mai departe.

Date de Contact

Service Auto Taviandra in Craiova

Distribuie prietenilor