Sari la conținut

Servicii roti la Euromaster Craiova

Servicii roti la Euromaster Craiova, prin servicii oferite de firma infiintata inca din 1993 si care se concentreaza pe comercializarea de jante si anvelope pentru masini, camioane si vehicule agroindustriale, piese de schimb pentru masini si intretinerea si repararea acestora.

Abilitatea noastra de a oferi bunuri, servicii si produse de cea mai buna calitate la preturi competitive, este esentiala pentru cresterea unei companii pe termen lung. Scopul nostru este de a castiga respectul si increderea clientilor, angajatilor, partenerilor si furnizorilor nostri.

Servicii roti la Euromaster Craiova

Pentru a putea continua sa ofere servicii de inalta calitate, angajatii nostri au fost instruiti si antrenati in mod continuu in cursurile oferite de grupul Michelin si alte companii. Pentru a obtine acces la toate serviciile noastre, puteti vizita sediul nostru din Craiova, DE 574, Km 8.5, zona Aeroport, Targu Jiu, Str. Termocentralei, nr. 20, sau puteti apela la serviciul nostru de roti mobil.

Demontare/montare anvelope
Anvelopele sunt montate, demontate, umflate si echilibrate cu echipamentul adecvat si personalul calificat.

Echilibrare roti
Pentru a reduce vibratiile, echilibrarea rotilor implica distribuirea uniforma a masei rotii in jurul axei de rotatie. La Euromaster, echilibrarea rotilor se face in mod sistematic atunci cand va schimbati pneurile.

Reparatii anvelope
Repararea si vulcanizarea anvelopelor este o operatiune tehnica reala la firma noastra, care va permite sa va continuati drumul fara riscuri si fara griji.

Hotel de anvelope
Deoarece conditiile climatice impun anumite limite, este imperativ sa utilizati anvelope adecvate. Atunci cand vine sezonul rece, ar trebui sa va schimbati anvelopele de vara, iar noi va asiguram ca sunt pastrate in cel mai bun mediu posibil.

Geometrie 3D
Reglarea geometriei vehiculului imbunatateste tinuta de drum si durata de viata a anvelopelor, iar tehnnicii nostri inspecteaza vizual geometria tuturor masinilor care intra in centrul de service si sugereaza modificari daca este necesar.

Date de contact

Program de lucru
Luni – Vineri: 08:30 – 17:30;
Sambata: 8:30 – 13:00;

Pentru a intra in legatura cu noi, sau pentru a face o programare, acceseaza butonul de mai jos.

Informatii Contact

Servicii roti la Euromaster Craiova

Distribuie prietenilor