Sari la conținut

Asistenta Rutiera si Tractari Auto in Craiova

Suntem alaturi de tine atunci cand esti pe drum si se intampla sa treci printr-o situatie dificila, in care ai nevoie de ajutor. Suntem cei care te putem ajuta sa treceți cu bine peste situatie si sa poti continua drumul. Poti obtine servicii de asistenta rutiera printr-un simplu apel la numerele de telefon din Pagina de Contact!

Serviciile noastre

Tractari Auto

Suntem firma care se ocupa de tractari si asistenta auto, prin oferte de servicii tractari pe platforma auto pentru toate tipurile de auto, autoturisme, autoutilitare, rulote, transport utilaje, atat in Craiova, dar daca este nevoie, si in judet sau in toata tara. Suntem o firma care isi propune sa ajute soferii sa plateasca tarife reale, prin solutii convenabile. Exista rezolvari pentru toate problemele, iar noi o sa gasim intotdeauna una care sa fie benefica ambelor parti.

Service Multimarca

Autovehiculul imobilizat va fi tractat la Service Taviandra, sau la orice alta unitate reparatii auto solicitata de client, daca depanarea pe loc nu este posibila. Mai mult de atat, se pot efectua toate operatiunile de mecanica, reparatii motoare, reparatii cutii viteza, testari de franare si teste de amortizoare, precum si diagnoza computerizata datorita personalului calificat. Executam reparatii complete pentru masini, autoutilitare si modele 4×4.

Servicii Personalizate

In situatia in care problema la masina este minora, echipa noastra dedicata si experta si cu experienta in asistenta rutiera, este gata sa gaseasca si sa ofere cele mai bune solutii de refacere a mobilitatii rapid. Descoperiti in mod continuu servicii noi si inovatoare, produse si oferte care trec dincolo de limitele unei masini, oferite de noi si de partenerii nostri. Putem sa oferim servicii auto pentru a ajuta la inlocuirea unei piese de mecanica in unitatea noastra de service auto.

Furnizare piese de schimb

Localizarea defectiunilor si procurarea pieselor de schimb, sunt o probleme care se pot rezolva in unitatea noastra service auto, situata in Craiova str. Nicolae Romanescu nr.65, care pune la dispozitie pentru o gama variata de piese si executa reparatii la preturi fara concurenta. Putem sa oferim cele mai competitive preturi de pe piata auto din Craiova, datorita colaborarii noastre avantajoase cu furnizorii de piese de inalta calitate. 

Service Auto in Craiova

Fie ca este vorba de un serviciu de tractare a unui vehicul auto, de o pana de cauciuc, sau chiar de o masina defecta, oferim clientilor nostri asistenta imediata in cadrul unitatii service pe care o detinem in Craiova. Respectam cu strictete termenele pentru finalizarea lucrarilor si achizitionarea de piese auto din magazinul nostru. Ne dorim sa fim recunoscuti ca profesionisti in domeniu, atat de clientii din Craiova, cat si de potentialii clienti din zone apropiate. Speram ca toti cei care ne contacteaza, sa gaseasca la noi un sprijin real.

Contacteaza-ne

Salveaza numerele noastre de contact in agenda telefonului si suna-ne la nevoie, deoarece suntem profesionisti si ne asiguram intotdeauna ca vehiculul tau sa fie in siguranta.

Asistenta Rutiera si Tractari Auto in Craiova