Sari la conținut

Tractari auto Craiova Non Stop

Tractari auto Craiova Non Stop, prin servicii oferite de o companie de tractari auto, autorizata de Autoritatea Rutiera Romana si care are la activ mii de cazuri rezolvate cu succes. Tractam toata gama de autoturisme ramase in pana, avariate sau defecte, atat pe plan loca, dar si in tara si in strainatate, prin utilizari de autospecializate agreate de Registrul Auto Roman.

Oferim asistenta rutiera printr-un personal calificat, cu experienta, inca din anul 2006, prin venirea in sprijinul clientilor si colaboratorilor nostri.

Tractari auto Craiova Non Stop

Putem tracta orice tip de autoturism, autocamion, autotren si autocar, indiferent de tonaj, in conditii de maxima siguranta, in orice locatie si la orice ora. Prin activitatile pe care le desfasuram, ne dorim ca toti cei care folosesc serviciile noastre, atat din Craiova, cat si din zonele invecinate, sa gaseasca prin noi un real ajutor.

Tractari auto si remorcari
Firma noastra ofera servicii de tracrate auto pentru turisme, SUV-uri, JEEP-uri, microbuze, autoutilitare, dar si pentru autocamioane.

Asistenta rutiera Craiova
Serviciul nostru de asistenta rutiera ofera servicii de custodie a masinilor, transportul persoanelor si interventii rapide.

Interventie macara Craiova
Exista o autospeciala de treisprezece tone pe care o detinem si care este pregatita sa faca fata oricarui tip de situatie. Asiguram servicii de macarala pentru masini care sunt imobilizate, rasturnate sau cu daune semnificative. Asiguram interventia fara a provoca daune suplimentare vehiculului.

Tractare autocamioane si autocare
Putem tracta in siguranta orice tip de camion, tren sau autocar, indiferent de tonaj.

Program de lucru

Luni – Duminica: Deschis 24 de ore

Apeleaza numerele de telefon 0722 385 222 si/sau 0742 840 032 si contacteaza-ne!

Date de Contact

Tractari auto Craiova Non Stop

Distribuie prietenilor