Sari la conținut

Tractari auto Craiova


Tractari auto Craiova, prin oferta servicii de transport, tractari auto si asistenta rutiera, cu preturi extrem de accesibile, in functie de distanta si greutate. Firma noastra ofera tractari auto in regim de siguranta, prin transport auto de masini, autoutilitare si utilaje.

Asistenta rutiera la care facem referire consta in servicii transport auto, prin transportul de autovehicule avariate sau defecte, atat in orasul Craiova si/sau imprejurimi, cat si in intreaga tara. Totodata trebuie sa-i asiguram pe clienti ca oricare transport auto oferit este o mare  responsabilitate a noastra. De acea garantam un transport auto in conditii de siguranta, pentru oricare marca de autoturisme, autoutilitare, la utilaje agricole sau utilaje constructii, indiferent de starea tehnica a acestora.

Indiferent de nevoile fiecaruia, ne straduim sa gasim o solutie pentru cei aflati in impas, cu oferta de servicii care sa satisfaca oricare cerinta. Tractari Auto Craiova asigura intreaga gama de servicii de servicii de transport si asistenta auto si anume:

* Transport auto intre diferitele locatii din Craiova si de pe teritoriul Romaniei;
* Recuperare si transport autovehicul implicat in evenimente rutiere;
* Transport al unui autoturism vechi la un centru Remat;
* Transport autovehicul pentru ITP la o filiala RAR;
* Tractari auto pe autostrada;

* Transport rulote si autorulote;
* Transport utilaje si echipamente catre diverse santiere;
* Transport ATV-uri si utilaje agricole;
Indiferent de situatiile de mai sus, suntem pregatiti sa intervim cu o platforma auto, in cel mai scurt timp, la cele mai mici tarife din piata de tractari auto si asistenta rutiera.
Toate acestea doar din dorinta de a darui intotdeauna o experienta placuta clientilor nostri.


In cazul in care masina s-a defectat si urmeaza a fi transportata la o unitate service pentru reparatii, trebuie mentionat ca suntem o firma care detinem un auto service propriu. Este un aspect prin care dorim sa informam ca putem sa ajutam oricare sofer aflat in impas. Stim cat de important este masina pentru fiecare posesor in parte, de acea oferim si servicii de reparatii in regim de urgenta.

Tractari auto Craiova

Servicii tractari auto oferite, seriozitatea si promtitudinea, sunt cele de care dam dovada si prin care am reusit sa ne impunem in domeniul de tractari auto. Ne propunem sa reusim si sa oferim in continuare servicii promte, pentru a ramane si ne pastra in topul preferintelor fiecaruia. Mai ales ca scopul nostru declarat este eficientizarea serviciilor de tractari auto si asistenta rutiera in Craiova si in imprejurimi.

Suna la numerele de telefon 0740 751 318 si/sau 0769 981484, sau chiar memoreaza-le, pentru a fi de ajutor in situatia ca ai probleme cu masina, iar o platforma va ajunge la tine in cel mai scurt timp.
tractari auto craiova-servicii transport autotractari auto craiova-servicii transport autotractari auto craiova

 


Distribuie prietenilor